Universitat Rovira i Virgili

Premis "III Jornades d'Investigadors Novells"

Facultat  - 

S'han fet públic els resultats de la convocatòria dels premis atorgats a les III Jornades d'Investigadors novells de la Facultat de Ciències Jurídiques de la URV per als millors treballs de recerca presentats.

Ensenyaments de graus de l'FCJ:

- Primer premi dotat amb 300 € al treball presentat pel Sr. André Weggelaar amb el títol: "La responsabilidad del notario en la  contratación hipotecaria"

- Accèssit dotat amb 150 € al treball presentat per la Sra. Mónica Lituma Bellolio amb el títol: "La ultraactividad en los Convenios Coletivos: Discrepancias en la aplicación del articulo 86.3 ET"

- Accèssit dotat amb 150 € al treball presentat pel Sr. Andreu Agredano Bonet amb el títol: "El ejercicio del derecho a la huelga: pasado y presente".

Ensenyaments de màsters i estudiants de doctorat de l'FCJ:

- Primer premi dotat amb 300 € al treball presentat per la Sra. Carlotta Faccioli amb el títol: "La protección de la calidad del aire en el marco de la Smart City: Barcelona"

- Segon classificat per al treball presentat per la Sra. Gemma Caballé Fabra amb el títol: "¿Qué es una vivienda?"

- Tercer classificat per al treball presentat pel Sr. Alexandre Hernández Ossó amb el títol: "La llei 3/2007 i les seves aportacions per a la consecució d'una democràcia paritària".

Volem felicitar els alumnes guardonats i agrair la participació de la resta d'alumnes inscrits, així com reconèixer i agrair públicament la col·laboració desinteressada dels membres de les diverses comissions avaluadores dels treballs.

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar