Universitat Rovira i Virgili

Benvinguts i benvingudes a la Facultat de Ciències Jurídiques

Us acabeu de matricular o esteu a punt de fer-ho a un dels graus que ofereix la Facultat i aquest és el vostre espai d'informació sobre els aspectes més importants en l'inici d'aquesta nova etapa en què passeu a formar part de la comunitat universitària de la URV i de la Facultat.

Informacio sobre la matrícula

El mes de juliol s'inicia la matrícula del curs 2022-23 i des de la Secretaria de Gestió Acadèmica de Campus us enviaran informació específica al vostre correu electrònic, però podeu consultar la informació general a la següent adreça web: https://www.urv.cat/ca/estudis/graus/admissio/matricula/

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a la Secretaria de Gestió Acadèmica del Campus Catalunya: admissiomatricula.campuscatalunya@urv.cat

Inici de les classes

El dia 12 de setembre s'iniciaran les classes de les assignatures de primer curs. Consulteu el calendari acadèmic.

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l'Oficina de Suport al Deganat osdfcj@urv.cat

Assignatura d'Habilitats

La primera assignatura que realitzareu, a partir del 12 de setembre, serà de caràcter introductori i en format semipresencial. En totes les titulacions la primera sessió serà presencial, a continuació trobareu més informació:

- Grau de Dret: Habilitats del Jurista (primera sessió: grup matí 09:00h aula 202 i grup tarda 15:00h aula 202)

- Grau de Relacions Laborals i Recursos Humans: Habilitats del Tècnic/a en Relacions Laborals i Recursos Humans (primera sessió: 09:00h aula 402)

- Doble grau de Dret i Relacions Laborals i Recursos Humans: Habilitats del Jurista (primera sessió: 15:00h aula 403)

- Doble grau en Administració i Direcció d’Empreses i Dret: Habilitats del Jurista (primera sessió: 15:00h aula 403)

- Grau de Treball Social: Habilitats del Treballador Social (primera sessió: 09:00h aula 504)

La setmana anterior a l'inici de les classes rebreu un missatge al correu de la URV amb totes les indicacions necessàries per cursar l'assignatura.

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l’Oficina de suport al Deganat: osdfcj@urv.cat

Assignació de tutor o tutora

El tutor o tutora és la figura que us ofereix un suport continuat per tal de donar resposta als problemes i necessitats relacionats amb la vostra vida universitària i s’inclou dins del Pla d’Acció Tutorial. Cada estudiant disposa d'un tutor o tutora des de que comença fins que acaba el grau.

A l'assignatura d'Habilitats rebreu informació sobre el funcionament de les tutories. Així mateix, durant el mes de setembre rebreu un correu electrònic del vostre tutor i també disposareu al campus virtual de l'espai "Tutoria Acadèmica" per poder-hi interactuar. Per qualsevol dubte contacteu amb la coordinadora del Pla d'Acció Tutorial secfcj@urv.cat

Calendari acadèmic, horaris de classe i calendari d'exàmens

Podeu consultar la informació referent al calendari acadèmic, horaris de classe i calendari d'exàmens de primer curs.

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l'Oficina de Suport al Deganat osdfcj@urv.cat

Material bibliogràfic

El material bibliogràfic va en funció de les assignatures i cada professor o professora us informarà a l'inici de les classes.