Universitat Rovira i Virgili

Benvinguts i benvingudes a la Facultat de Ciències Jurídiques

Us acabeu de matricular o esteu a punt de fer-ho a un dels graus que ofereix la Facultat i aquest és el vostre espai d'informació sobre els aspectes més importants en l'inici d'aquesta nova etapa en què passeu a formar part de la comunitat universitària de la URV i de la Facultat de Ciències Jurídiques.

Informació sobre la matrícula

El mes de juliol s'inicia la matrícula del curs 2023-24 i des de la Secretaria de Gestió Acadèmica de Campus us enviaran informació específica al vostre correu electrònic, però podeu consultar la informació general a la següent adreça web: https://www.urv.cat/ca/estudis/graus/admissio/matricula/

Les assignacions al grup de matí o de tarda del Grau en Dret es fan per la nota d’admissió de la primera assignació.

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a la Secretaria de Gestió Acadèmica del Campus Catalunya a través de la següent adreça de correu electrònic: matricula.scc@urv.cat 

E-mail institucional

L’estudiantat de la URV disposa d’un e-mail institucional “@estudiants.urv.cat” on rep totes les comunicacions oficials.

A partir de la primera setmana de setembre, rebreu informació de les assignatures en aquest correu electrònic.

Inici de les classes i calendari acadèmic curs 2023-24

El dia 12 de setembre de 2023 s'iniciaran les classes de les assignatures de primer curs.

Consulteu el calendari acadèmic.

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l'Oficina de Suport al Deganat a través de la següent adreça de correu electrònic: osdfcj@urv.cat

Horaris de classe i calendaris d'exàmens 2023-24

Podeu consultar els horaris de classe de primer curs en els enllaços següents:

Els calendaris d’examens de primer curs estan disponibles en els següents enllaços:

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l'Oficina de Suport al Deganat a través de la següent adreça de correu electrònic: osdfcj@urv.cat

Assignatura d'Habilitats

L’assignatura d’Habilitats dels tres graus (Dret, Relacions Laborals i Recursos Humans i Treball Social) es farà durant les tres primeres setmanes del curs, del 12 al 29 de setembre de 2023.

Durant la setmana del 12 al 15 de setembre, es cursarà exclusivament l’assignatura d’Habilitats de cada grau, de forma intensiva. L’horari serà de 9 a 15 h pels estudiants matriculats al grup de matí i de 15 a 21 h pels estudiants del Grau en Dret matriculats al grup de tarda.

Del 18 al 29 de setembre, l’assignatura d’Habilitats es compaginarà amb la resta d’assignatures de cada grau.

La primera sessió de l’assignatura d’Habilitats serà la següent segons cada grau:

 • Grau en Dret: HABILITATS DEL JURISTA
  • Grup matí: 12 de setembre, a les 9 h, a l’aula 202.
  • Grup tarda: 12 de setembre de 2023, a les 15 h, a l’aula 202.
 • Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans: HABILITATS DEL TÈCNIC/A DE RELACIONS LABORALS I RECURSOS HUMANS
  • 12 de setembre, a les 9 h, a l’aula 402.
 • Grau en Treball Social: HABILITATS DEL TREBALLADOR SOCIAL
  • 12 de setembre, a les 9 h, a la Sala de Graus.

Pel que fa al Doble Grau en Dret i en Relacions Laborals i Recursos Humans i el Doble Grau en ADE i en Dret, l’assignatura d’HABILITATS DEL JURISTA es farà durant les tres primeres setmanes de curs (12-29 de setembre), en horari de tarda, de 15 a 21 h. Als matins es cursaran la resta d’assignatures de primer. La primera classe serà de l’assignatura de Dret Romà (12 de setembre, a les 9 h, a l’aula 523) i l’assignatura d’Habilitats del Jurista s’iniciarà el mateix dia (12 de setembre), a les 15 h, a l’aula 522.

La setmana anterior a l’inici de les classes rebreu un missatge al correu de la URV amb totes les indicacions necessàries per cursar l’assignatura d’Habilitats.

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l'Oficina de Suport al Deganat a través de la següent adreça de correu electrònic: osdfcj@urv.cat

Assignació de tutor o tutora

El tutor o tutora és la figura que us ofereix un suport continuat per tal de donar resposta als problemes i necessitats relacionats amb la vostra vida universitària i s’inclou dins del Pla d’Acció Tutorial (PAT). Cada estudiant disposa d'un tutor o tutora des de que comença fins que acaba el grau.

A l'assignatura d'Habilitats rebreu informació sobre el funcionament de les tutories. Així mateix, durant el mes de setembre rebreu un correu electrònic del vostre tutor o tutora i també disposareu al Campus Virtual (Moodle) de l'espai "Tutoria Acadèmica" per poder-hi interactuar.

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a la coordinadora del PAT a través de la següent adreça de correu electrònic: pat.fcj@urv.cat

Material bibliogràfic

El material bibliogràfic va en funció de les assignatures i cada professor o professora us informarà a l'inici de les classes.

Segueix-nos a les xarxes socials!