Universitat Rovira i Virgili

Continua el cicle de conferències dels 25 anys de l'FCJ

Facultat  - 

Aquesta setmana ha vingut carregada d'actes al voltant de la celebració dels 25 anys de l'FCJ, ja que s'han celebrat tres conferències que estan incloses dintre del cicle que s'ha organitzat per l'aniversari.

La primera va ser el dimarts 21 de novembre i va tractar sobre Metodologia jurídica i Dret de successions i va comptar com a ponents a José Luís Linares, catedràtic de Dret Romà de la Universitat de Girona, amb la xarrada titulada "Metodologia dels juristes romans: les definicions" i amb Antoni Vaquer Aloy, catedràtic de Dret Civil de la Universitat de Lleida, el qual va parlar sobre "Els drets successoris legals per a les famílies reconstituïdes". 

El dimecres 22 de novembre hi va haver dues conferències del cicle. La primera d'aquestes va ser sobre Dret, aigües i medi ambient amb la ponència "El derecho de aguas. Las aguas en el Derecho" a càrrec de Maria Jesús Montoro Chiner, catedràtica de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona, i "La conservación y gestión de los recursos pesqueros: la lucha contra la pesca ilegal, no declarada y no reglamentada" a càrrec de José Manuel Sobrino Heredia, catedràtic de Dret Internaciona Públic de la Universidade da Coruña.

Per últim va tenir lloc la conferència Qüestions actuals de Dret Financer i Dret Mercantil, la qual es va compondre amb les ponències "Sistema tributarios justo y justicia del sistema" a càrrec d'Ernesto Eseverri Martínez, catedràtic de Dret Financer de la Universidad de Granada, i "La responsabilidad del transitario en el transporte marítimo" a càrrec d'Alberto Emparanza Sobejano, catedràtic de Dret Mercantil de la Universidad del País Vasco. 

Compartir

  • Twitter
  • Google+
  • Facebook
  • Linkedin

Pujar