Universitat Rovira i Virgili

Informació per a estudiants de nou accés de 1r de grau

BENVINGUTS I BENVINGUDES A LA FACULTAT DE CIÈNCIES JURÍDIQUES!!!

A continuació us facilitem informació de cara a l'inici del curs 2020-21 per als graus de l’FCJ:


INFORMACIÓ SOBRE LA MATRÍCULA El mes de setembre s'inicia la matrícula del curs 2020-21 i des de la Secretaria de Gestió Acadèmica de Campus us enviaran informació específica a cadascun/a, però podeu consultar la informació general a la següent adreça web: https://www.urv.cat/ca/estudis/graus/admissio/matricula/

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a la Secretaria de Gestió Acadèmica del Campus Catalunya: admissiomatricula.campuscatalunya(ELIMINAR)@urv.cat

Pujar

INICI DE LES CLASSES El dia 28 de setembre s'iniciaran les classes de les assignatures de primer curs. Consulteu el calendari acadèmic del curs.

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l'Oficina de Suport al Deganat osdfcj(ELIMINAR)@urv.cat

Pujar

ASSIGNATURA D’HABILITATS (AQUESTA ASSIGNATURA S’IMPARTIRÀ DE FORMA VIRTUAL)La primera assignatura que realitzareu a partir del 28 de setembre, de caràcter introductori, serà:

- Grau de Dret: Habilitats del Jurista 

- Grau de Relacions Laborals i Ocupació: Habilitats del Tècnic/a en Relacions Laborals i Ocupació 

- Doble titulació de grau de Dret i Relacions Laborals i Ocupació: Habilitats del Jurista 

- Grau de Treball Social: Habilitats del Treballador Social 

Tots els estudiants de primer curs de Dret, Relacions Laborals i Ocupació i la doble titulació de Dret i Relacions Laborals i Ocupació esteu convocats el 28 de setembre a les 08:00h a la sala Teams corresponent. 

Els estudiants de primer curs de Treball Social esteu convocats el 28 de setembre a les 09:30h a la sala Teams corresponent.

Pujar

ASSIGNACIÓ DE TUTOR El tutor és la figura que us ofereix un suport continuat per tal de donar resposta als problemes i necessitats relacionats amb la vostra vida universitària. Cada estudiant disposa d'un tutor des de que comença fins que acaba el grau.

Podeu trobar més informació sobre les tutories a: /ca/qualitat/pla-accio-tutorial/

A l’assignatura d’Habilitats rebreu informació sobre el funcionament de les tutories. Així mateix, durant el mes de setembre rebreu un correu electrònic del vostre tutor i també disposareu al campus virtual de l'espai "Tutoria Acadèmica" per poder-hi interactuar. Per qualsevol dubte contacteu amb la coordinadora del Pla d’Acció Tutorial secfcj(ELIMINAR)@urv.cat

Pujar

CALENDARI ACADÈMIC, HORARIS DE CLASSE I CALENDARIS D'EXÀMENS Al web de la facultat (www.fcj.urv.cat) podreu trobar la informació referent al calendari acadèmic i horaris de classe de primer curs. El curs s’iniciarà en modalitat virtual. 

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l'Oficina de Suport al Deganat osdfcj(ELIMINAR)@urv.cat

Pujar

ALTRES DUBTES El material bibliogràfic va en funció de les assignatures i cada professor o professora us informarà a l’inici de les classes.

Pujar