Universitat Rovira i Virgili

Informació per a estudiants de nou accés de 1r de grau

BENVINGUTS I BENVINGUDES A LA FACULTAT DE CIÈNCIES JURÍDIQUES!!!

A continuació us facilitem informació de cara a l'inici del curs 2021-22 per als graus de l’FCJ:


INFORMACIÓ SOBRE LA MATRÍCULA El mes de juliol s'inicia la matrícula del curs 2021-22 i des de la Secretaria de Gestió Acadèmica de Campus us enviaran informació específica a cadascun/a, però podeu consultar la informació general a la següent adreça web: https://www.urv.cat/ca/estudis/graus/admissio/matricula/

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a la Secretaria de Gestió Acadèmica del Campus Catalunya: admissiomatricula.campuscatalunya(ELIMINAR)@urv.cat

Pujar

INICI DE LES CLASSES El dia 13 de setembre s'iniciaran les classes de les assignatures de primer curs. Consulteu el calendari acadèmic del curs.

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l'Oficina de Suport al Deganat osdfcj(ELIMINAR)@urv.cat

Pujar

ASSIGNATURA D’HABILITATSLa primera assignatura que realitzareu, a partir del 13 de setembre, serà de caràcter introductori i en format semipresencial. En totes les titulacions la primera sessió serà presencial, a continuació trobareu més informació:

- Grau de Dret: Habilitats del Jurista (primera sessió: grup matí 09:00h a l’aula 201 i grup tarda 15:00h a l’aula 201)

- Grau de Relacions Laborals i Ocupació: Habilitats del Tècnic/a en Relacions Laborals i Ocupació (primersa sessió a les 09:00h a l’aula 402)

- Doble titulació de grau de Dret i Relacions Laborals i Ocupació: Habilitats del Jurista (primera sessió 17:00h a l’aula 403)

- Grau de Treball Social: Habilitats del Treballador Social  (primera sessió 09:00h a l’aula 504)

La setmana anterior a l’inici de les classes rebreu un missatge al correu de la URV amb totes les indicacions necessàries per cursar l’assignatura. 

Pujar

ASSIGNACIÓ DE TUTOR El tutor és la figura que us ofereix un suport continuat per tal de donar resposta als problemes i necessitats relacionats amb la vostra vida universitària. Cada estudiant disposa d'un tutor des de que comença fins que acaba el grau.

Podeu trobar més informació sobre les tutories aquí.

A l’assignatura d’Habilitats rebreu informació sobre el funcionament de les tutories. Així mateix, durant el mes de setembre rebreu un correu electrònic del vostre tutor i també disposareu al campus virtual de l'espai "Tutoria Acadèmica" per poder-hi interactuar. Per qualsevol dubte contacteu amb la coordinadora del Pla d’Acció Tutorial secfcj(ELIMINAR)@urv.cat

Pujar

CALENDARI ACADÈMIC, HORARIS DE CLASSE I CALENDARIS D'EXÀMENS Al web de la facultat (www.fcj.urv.cat) podreu trobar la informació referent al calendari acadèmic, horaris de classe i calendari d’exàmens de primer curs. 

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l'Oficina de Suport al Deganat osdfcj(ELIMINAR)@urv.cat

Pujar

ALTRES DUBTES El material bibliogràfic va en funció de les assignatures i cada professor o professora us informarà a l’inici de les classes.

Pujar