Universitat Rovira i Virgili

Informació per a estudiants de nou accés de 1r de grau

BENVINGUTS I BENVINGUDES A LA FACULTAT DE CIÈNCIES JURÍDIQUES!!!

A continuació us facilitem informació de cara a l'inici del curs 2019-20 per als graus de l’FCJ:


INFORMACIÓ SOBRE LA MATRÍCULA El mes de juliol s'inicia la matrícula del curs 2019-20 i des de la Secretaria de Gestió Acadèmica de Campus us enviaran informació específica a cadascun/a, però podeu consultar la informació general a la següent adreça web:
http://www.urv.cat/ca/universitat/estructura/gestio/suport-activitat/gestio-academica/automatricula/

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a la Secretaria de Gestió Acadèmica del Campus Catalunya: admissiomatricula.campuscatalunya(ELIMINAR)@urv.cat

Pujar

INICI DE LES CLASSES El dia 9 de setembre s'iniciaran les classes de les assignatures de primer curs. Consulteu el calendari acadèmic del curs.

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l'Oficina de Suport al Deganat osdfcj(ELIMINAR)@urv.cat

Pujar

ASSIGNATURA D’HABILITATS La primera assignatura que realitzareu a partir del 9 de setembre, de caràcter introductori, serà:

- Grau de Dret: Habilitats del Jurista (Aula 201)

- Grau de Relacions Laborals i Ocupació: Habilitats del Tècnic/a en Relacions Laborals i Ocupació (Aula 402)

- Doble titulació de grau de Dret i Relacions Laborals i Ocupació: Habilitats del Jurista (Aula 507)

- Grau de Treball Social: Habilitats del Treballador Social (Aula 504)

Pujar

ASSIGNACIÓ DE TUTOR El tutor és la figura que us ofereix un suport continuat per tal de donar resposta als problemes i necessitats relacionats amb la vostra vida universitària. Cada estudiant disposa d'un tutor des de que comença fins que acaba el grau.

Podeu trobar més informació sobre les tutories a: /ca/qualitat/pla-accio-tutorial/

A l’assignatura d’Habilitats rebreu informació sobre el funcionament de les tutories. Així mateix, durant el mes de setembre rebreu un correu electrònic del vostre tutor i també disposareu al campus virtual de l'espai "Tutoria Acadèmica" per poder-hi interactuar. Per qualsevol dubte contacteu amb la coordinadora del Pla d’Acció Tutorial secfcj(ELIMINAR)@urv.cat

Pujar

CALENDARI ACADÈMIC, HORARIS DE CLASSE I CALENDARIS D'EXÀMENS Al web de la facultat (www.fcj.urv.cat) podreu trobar la informació referent al calendari acadèmic, horaris de classe i calendaris d'exàmens, horaris de classe de primer curs.

Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a l'Oficina de Suport al Deganat osdfcj(ELIMINAR)@urv.cat

Pujar

ALTRES DUBTES El material bibliogràfic va en funció de les assignatures i cada professor o professora us informarà a l’inici de les classes.

Des del 4 de setembre fins al 4 d’octubre, en horari de dilluns a dijous de 09:30 a 15:00 i divendres de 09:30 a 14:00, al CRAI del campus Catalunya, podeu tramitar el carnet d’estudiant de la URV.

Pujar