Universitat Rovira i Virgili

T’agradaria cursar part dels teus estudis a una altra universitat?

Els estudiants de la Facultat de Ciències Jurídiques poden dur a terme una estada de mobilitat en una altra universitat de l'Estat espanyol (SICUE), d'Europa (ERASMUS+) o de la resta del món (MOU), amb la que l'Ensenyament tingui conveni, amb al finalitat de realitzar part dels seus estudis. És requisit imprescindible tenir tot el primer curs del grau aprovat.

Per a veure amb quines universitats tenim conveni, cliqueu aquí

En cas que tingueu especial interès en una universitat que no surti al llistat poseu-vos en contacte amb les coordinadores de mobilitat, amb la finalitat de promoure un nou conveni.

Com a norma general, les convocatòries d'ERASMUS+ i MOU tenen lloc entre octubre i novembre del curs previ al curs en que es durà a terme la mobilitat. Per exemple, si us estudiant vol fer una estada de mobilitat el curs 2017-2018, la sol·licitud caldrà fer-la els mesos d'octubre-novembre del curs 2016-2017. D'altra banda, la convocatòria de SICUE té lloc al febrer. Aquests terminis són indicatius ja que cada any poden variar de data.

Per a conèixer les convocatòries concretes caldrà visitar la web de mobilitat de l'International Center de la Universitat